Vidíte, kto si prezerá vašu stránku TikTok? Zistite všetko, čo potrebujete vedieť!

Vytvorené 27 apríl, 2024
osoba na tik tok

TikTok je jednou z najpopulárnejších platforiem sociálnych médií s miliónmi aktívnych používateľov denne. Mnohí používatelia sú však zvedaví, či dokážu zistiť, kto si prezeral ich profil. TikTok nedávno predstavil funkciu s názvom „Zobrazenia profilu“, ktorá používateľom umožňuje vidieť, kto si prezeral ich profil za posledných 30 dní. Táto funkcia však nie je automaticky povolená pre všetkých používateľov. V tomto článku preskúmame, ako môžete povoliť a používať túto funkciu, aké ďalšie spôsoby máte na monitorovanie interakcií na vašom účte TikTok a aké sú obmedzenia tejto funkcie.

Ako povoliť funkciu zobrazenia profilu na TikTok

TikTok zaviedol funkciu Zobrazenia profilu, ktorá vám umožňuje zistiť, kto si prezeral váš profil za posledných 30 dní. Ak ste túto funkciu ešte neaktivovali, postupujte podľa týchto krokov:

  1. Otvorte aplikáciu TikTok a prejdite do sekcie Profil.
  2. Klepnite na tri vodorovné čiary (nastavenia) v pravom hornom rohu.
  3. Vyberte „Ochrana osobných údajov“ .
  4. Nájdite a vyberte možnosť „Zobrazenia profilu“ .
  5. Zapnite funkciu „História zobrazenia profilu“ .

Čo potrebujete vedieť o funkcii zobrazenia profilu

Po aktivácii funkcie Zobrazenia profilu môžete sledovať, kto si prezeral váš profil za posledných 30 dní. Je to užitočné na sledovanie toho, kto prejavuje záujem o vašu aktivitu na TikTok. Je však potrebné mať na pamäti niekoľko dôležitých vecí:

  • Ak povolíte túto funkciu, ostatní používatelia tiež uvidia, či ste si prezreli ich profil.
  • Funkcia funguje iba vtedy, ak obe strany majú túto možnosť povolenú. Ak používateľ túto funkciu nemá zapnutú, nezobrazíte sa v jeho histórii zobrazení profilu.

Ako sledovať ďalšie interakcie na TikTok

Aj keď nepoužívate funkciu Zobrazenia profilu, TikTok ponúka niekoľko ďalších spôsobov monitorovania aktivity na vašom účte. Môžete to urobiť takto:

  1. Otvorte aplikáciu TikTok a klepnite na ikonu srdca v spodnej časti obrazovky.
  2. Tu uvidíte všetky najnovšie upozornenia vrátane hodnotení Páči sa mi, komentárov a zdieľaní vašich videí.
  3. Ak máte firemný účet alebo účet tvorcu, môžete tiež prejsť do sekcie Analytics a zobraziť podrobné štatistiky o zhliadnutiach videí a demografických údajoch sledovateľov.

Aké sú alternatívy k aktivite sledovania na TikTok?

Ak máte záujem sledovať, kto si prezerá váš obsah, môžete naraziť na aplikácie tretích strán, ktoré sľubujú poskytovanie takýchto údajov. Pri používaní týchto aplikácií by ste však mali byť opatrní, pretože mnohé z nich môžu porušovať zásady TikTok alebo ohroziť bezpečnosť vášho účtu. Na získanie presných a bezpečných údajov o aktivite na vašom účte sa odporúča spoliehať sa na oficiálne funkcie TikTok, ako sú zobrazenia profilu a Analytics.

Záver

Aj keď TikTok neponúkal vždy spôsob, ako zistiť, kto si prezerá váš profil, zavedenie funkcie Zobrazenia profilu teraz umožňuje používateľom urobiť práve to, za predpokladu, že iná osoba túto funkciu tiež povolila. Okrem toho môžete sledovať interakcie na svojom účte prostredníctvom upozornení a v prípade firemných účtov alebo účtov tvorcov prostredníctvom služby TikTok Analytics. Pri aplikáciách tretích strán buďte opatrní a zamerajte sa na používanie oficiálnych možností, aby ste zaistili bezpečnosť svojho účtu a získali čo najpresnejšie informácie.

stránka tik tok

História zobrazení profilu na TikTok zostáva viditeľná 30 dní. Potom sa informácie automaticky vymažú a staršie zobrazenia profilu nebudete môcť vidieť, pokiaľ sa nezopakujú v priebehu nasledujúcich 30 dní.

Nie, TikTok neposkytuje podrobnosti o tom, koľkokrát konkrétny používateľ zobrazil váš profil. Jednoducho zobrazuje meno používateľa, ak si prezeral váš profil za posledných 30 dní, bez určenia frekvencie.

Ak vypnete funkciu Zobrazenia profilu, už nebudete môcť vidieť, kto si prezeral váš profil, a ani ostatní používatelia nebudú upozornení, ak navštívite ich profily. Všetky zobrazenia profilu zaznamenané počas zapnutej funkcie však zostanú viditeľné 30 dní, pokiaľ túto funkciu nedeaktivujete.